kidsuniek praktijk voor kindercoaching bijles leren leren snel leren is leuk leren hoogsensitiviteit leerproblemen

Kidsuniek is een praktijk voor coaching, bijles en leren voor kinderen van de basisschool tot de eerste twee jaren van de middelbare school.

In de praktijk van Kidsuniek begeleid ik o.a. kinderen met allerlei vragen op sociaal-emotioneel gebied. Daarbij kan je denken aan omgaan met spanning, stress, faalangst, weinig zelfvertrouwen, leggen en onderhouden van sociale contacten e.d. Deze kinderen zullen baat hebben bij kindercoaching.

Wanneer uw kind vanaf groep 3 of groep 4 veel leerproblemen ondervindt en u steeds het gevoel heeft; “het zit er wel in maar komt er niet uit”. Dan zouden we eens kunnen kijken of uw kind misschien op een andere manier leert dan er veelal op school wordt aangeboden. Veel kinderen zijn visueel (beeldend) ingesteld terwijl de school meestal heel auditief (op gehoor) les geeft. Ik kan uw kind goed ondersteunen door middel van de Kernvisie methode. Door de leerstof en de instructie aan te passen maken deze kinderen enorme sprongen en zullen de leerresultaten verbeteren.

Tevens is het ook belangrijk dat kinderen inzicht krijgen in het leren leren. Tijdens het laatste jaar van de basisschool kunnen ze bij mij in de praktijk terecht voor de training Ik Leer Leren. En voor kinderen van het voortgezet onderwijs en studenten bied ik de training Snel leren=leuk leren aan.

Ook kan uw basisschool kind bij mij terecht voor bijlessen op het gebied van lezen, begrijpend lezen en woordenschat, rekenen en spelling.

Omdat ieder kind uniek is zal ik eerst samen met u als ouder gaan kijken wat voor uw kind de beste begeleiding kan zijn. We bespreken waar de knelpunten liggen maar kijken ook wat de kwaliteiten en talenten van uw kind zijn. Zo krijgt uw kind begeleiding op maat. Ik bied uw kind graag een helpende hand!

kidsuniek praktijk voor kindercoaching bijles leren leren snel leren is leuk leren hoogsensitiviteit leerproblemen