Mijn naam is Karen Kempers. Ik werk al ruim 26 jaar, met veel plezier, in het basisonderwijs. Daar heb ik veel ervaring opgedaan als leerkracht voor de diverse groepen, als intern begeleider en tegenwoordig als invalleerkracht op verschillende basisscholen en vormen van onderwijs in de regio.

Binnen de groep heeft elk kind iets anders van mij als leerkracht nodig om zich te kunnen ontwikkelen. De één heeft moeite met het samenwerken met klasgenootjes, de ander heeft extra uitleg van het rekenen nodig, weer een ander heeft moeite zich te concentreren of heeft last van faalangst. Als leerkracht is dit één van de leukste uitdagingen. Maar helaas heb ik er in een klas gewoonweg te weinig tijd voor.

Daar wilde ik verandering in aanbrengen en ik ben daarom op zoek gegaan naar een vorm waarbij ik kinderen wel kan ondersteunen. Ik heb daarom de (1 jarige post HBO) opleiding Kindercoach gevolgd én ben gestart met mijn praktijk Kidsuniek.

Inmiddels heb ik me nog verder gespecialiseerd en heb meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Zo ben ik specialist Begrijpend Lezen en Woordenschat, Ik Leer Leren trainer, Snel Leren = Leuk Leren trainer en Kernvisiecoach.

In mijn praktijk kan ik het kind de juiste aandacht en begeleiding bieden, zowel op leer-, als op sociaal-emotioneel gebied. Door die individuele benadering, krijgt het kind weer plezier en vertrouwen. Ik zie hoe kinderen groeien als ze aandacht krijgen, echte aandacht!

 

Karen Kempers is een gecertificeerd Ik leer leren trainer Kernvisie methode: De methode bij leerproblemen en concentratieproblemen Karen Kempers is een gecertificeerd Snel leren is leuk leren trainer

Karen Kempers kidsuniek praktijk voor kindercoaching bijles leren leren snel leren is leuk leren hoogsensitiviteit leerproblemen
Karen Kempers